Telefoni za Komunikaciju + 381 63 214223 / +381 63 8895472

AUTO LNG & CNG AUTO LNG i CNG, tako i inženjering usluge, OTO LNG i CNG stanica

AUTO LNG & CNG

 • +

  Upotreba CNG-a u transportnim vozilima brzo se povećava u svetu, posebno u SAD-u, koji je doživeo izvanrednu revoluciju prirodnog gasa sa gasom iz škriljaca. CNG je gorivo koje ne proizvodi čestice koje nanose najveću štetu ljudskom zdravlju. Ima 20 odsto nižu emisije CO2 po kilometru. Pruža veliko smanjenje emisije izduvnih gasova. Kod gasova koji uzrokuju Efekat staklene bašte izaziva smanjenje za 20 odsto. Nova generacija CNG vozila u poređenju sa vozilima na benzin i dizel; na ugljen monoksid; Smatra se najčišćim gorivom u poređenju sa drugim fosilnim gorivima, jer ne proizvodi ekološki impresivan toksičan i korozivan otpad, pružajući smanjenje (CO) 76 procenata, preko 97 procenata u benzenu, oko 90 procenata u ugljovodonicima štetnim za ozon, 99 i više procenata u česticama.

 • +

  EU ima za cilj smanjenje emisije ugljenika za 15% u 2025 godinu, 30% u 2030 godine i 60% u 2050 dodinu. Strateški projekti koje podržava EU razvijaju se kako bi podržali i razvili upotrebu CNG-a (komprimovani prirodni gas) i LNG-a (tečni prirodni gas) u Evropi u teškim komercijalnim vozilima. Postoji projekat „Plavi koridor“ koji je pokrenut radi poboljšanja upotrebe prirodnog gasa kao alternative upotrebi dizel goriva kod teških komercijalnih transportnih vozila koja prevoze u srednjim i dugim putevima širom Evrope. Cilj mu je da donese korist za životnu sredinu uspostavljanjem CNG stanice na svakih 150 kilometara i LNG stanice na svakih 400 kilometara na rutama utvrđenim projektom Plavog koridora Evropske unije, povećavajući upotrebu prirodnog gasa u regionu i smanjujući emisiju stakleničkih gasova.

 • +

  Početak protoka Clean Fuels (čistog goriva) širom EU i ubrzalo se.uključivanjem LNG-a i CNG-a kao goriva u Strateški dokument Evrope 2020,

 • +

  U Direktivi Evropske Unije o proširenju infrastrukture za alternativno punjenje gorivom od 22. oktobra 2014. godine i pod brojem 2014/94 / EU, prikazani su ciljevi planirani da budu postignuti do kraja 2020., 2025. i 2030. u snabdevanju Auto LNG i Auto CNG i zemlje članice bile su obavezne da uspostave mrežu stanica za snabdevanje CNG-LNG-om.

 • +

  Maksimalni operativni domet sa rezervoarima za LNG dostiže 1.600 kilometara. Njegova potrošnja je 15 odsto manja od dizel verzije, dok je TCO za 9 odsto manji. Svi modeli imaju sertifikat Euro VI. Projekat LNG plavog koridora nesumnjivo pokazuje zanimljivu sinergiju sa drugim evropskim projektima, kao i dokaze uspeha i emulacije. Evropska infrastruktura raste brzinom od oko 30 novih stanica svake godine. Od početka projekta do početka 2018. Godine povećano na broj od 130.

 • +

  Kao porodica GREEN ENERGIJA AUTOMATIZECIJE DOO, nastavljamo da pružamo našu stručnost kako u industrijskom LNG i CNG domaćim i međunarodnim kupcima u oblasti AUTO LNG i CNG, tako i inženjering usluge, OTO LNG i CNG stanica, projektovanje, puštanje u rad i obuku.